3 приложения, чрез които да планирате ваканцията си


3 приложения, чрез които да планирате ваканцията си
Снимка: iStock

2741

Лятото е време за пътувания. Организацията на почивката обаче може да бъде стресираща и досадна. За да се улесни процеса, от TechCrunch препоръчват тези 3 приложения. 

Hopper

Знаете къде искате да отидете, но не и кое е най-подходящото време за посещение на конкретното място? Приложението Hopper ще ви ориентира. Въведете желаната от вас дестинация и то ще ви информира кога полетите до там са най-евтини. Освен това може да поискате да бъдете известени, когато цените на билетите се понижат. Приложението е безплатно и достъпно както за iPhone, така и за Android.

Musement

Musement е пътеводител, който мнозина избират заради елегантния му дизайн и ангажимента да ви показва как живеят местните жители. Включва Foursquare препоръки и разполага с информация за всяко място което може да искате да посетите. Можете също така да резервирате билети за събития директно през приложението. Musement също е безплатно и достъпно както за iPhone, така и за Android.

The Outbound

The Outbound е ръководство за най-добрите местни приключения на открито. Независимо дали искате да поемете на дълъг поход или да се насладите на делтапланеризъм, приложението ще ви информира как може да направите това. The Outbound предоставя съвети за всяка дейност, която може да практикувате навън. Приложението е достъпно за iPhone.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички