4-те най-добри приложения за водене на бележки


4-те най-добри приложения за водене на бележки
Снимка:

6489

Мобилните приложения, чрез които позволяват да водим бележки на смартфона си, са изключително полезни. Напоследък обаче те станаха твърде много и е трудно да изберем подходящото. От Android Pit ни съветват кои са най-добрите опции.

Evernote

Плюсовете му са изчистеният интерфейс и богатата функционалност. Въпреки големия брой функции обаче приложението е изненадващо лесно за навигация. Можете да споделяте бележки с колеги, да сканирате текст в снимка, да създавате списъци със задачи, да записвате бележки и много повече. Evernote е изключително гъвкаво приложение, което можете да използвате дори когато сте на път. Дава и възможност да синхронизирате бележките си с всички ваши устройства.

Diaro

Това приложение може да се използва не само за записване на мисъл, която ви е осенила на мига, но и за водене на по-дълги бележки. Интерфейсът на приложението много наподобява текстообработваща програма. Diaro работи на много платформи благодарение, на което ще може да синхронизирате вашите бележки с лекота.

Quip

Приложението Quip има удобни функции за споделяне и проследяване на промените в документите. Можете дори да създадете чат стая и всеки ще може да добавя свои бележки към дискусията, както и да се импортират документи от Google Drive, Evernote, Dropbox. След като приключите, можете да промените формата на Word или PDF, да отпечатате бележките или да ги споделите.

Squid

Squid ви позволява да сте по-креативни с воденето на вашите бележки. На "листа" с бележката можете да вмъквате изображения, да чертаете форми и т.н.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички