8 приложения, които разширяват възможностите на Facebook


8 приложения, които разширяват възможностите на Facebook
Снимка: Getty Images/Guliver

6872

Амбициите на Facebook са големи. В опит да предложи на потребителите си още по-забавни моменти докато са на сайта, компанията създаде свое подразделение Creative Labs. За периода на своето съществуване, групата от програмисти, инженери и продуктови мениджъри представиха осем приложения. Някои от тях бяха възхвалявани за иновативния си дизайн, уникалните характеристики и интуитивността, докато други бяха обявени за имитатори. Вижте списъка на CIO, за да разберете кои са приложенията, увеличаващи възможностите на Facebook.

1. Paper

Това е приложение за iOS, което прави новинарския поток във Facebook по-лесен за възприемане на малките дисплеи на мобилните устройства.

2. Slingshot

Slingshot е най-добрият начин да споделите живота си във Facebook. Приложението за Android и iOS ви позволява да споделяте снимки и 15-секундни видеоклипове с приятели.

3. Facebook Mentions

Приложението има за цел да осъществи контакт между актьори, спортисти, музиканти и други известни личности с техните последователи. Facebook Mentions е налично за iOS.

4. Rooms

Това приложение позволява да се присъедините анонимно към малки онлайн общности, формирани около конкретни теми. Приложението не изисква лична информация, за да се регистрирате. Rooms е налично за iOS.

5. Facebook Groups

Това приложение обединява всички ваши Facebook групи на едно място. Facebook Groups се използва от 700 милиона души всеки месец и е достъпно за Android и iOS.

6. Riff

С Riff може да създавате кратки видеоклипове. Всеки може да ги вижда, но само вашите приятели могат да добавят към тях, а след това и техните приятели и така нататък. Приложението е налично за Android и iOS.

7. Hello

Hello комбинира информацията ви във Facebook с контактите на телефона ви, така че лесно да поддържате връзка с хората, на които държите. Можете да видите кой ви се обажда, да блокирате нежелани обаждания и да търсите хора във Facebook. Приложението е налично за Android и iOS.

8. Moments

Facebook иска да направи още по-лесно за приятелите и семейството ви да споделят снимки на специални събития, пътувания или индивидуални моменти в частен форум. Moments ви дава тази възможност. Приложението е налично за Android и iOS.

Източник: digital.bg

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички