Бизнес у нас или в чужбина - къде е по-трудно?


Бизнес у нас или в чужбина - къде е по-трудно?
Снимка:

596

Лекция на тема „По-трудно ли е да си предприемач в България, в сравнение с другите страни?“ на серийния предприемач Христо Попов ще се състои на 25 септември, от 19:00 ч в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Организатор е студентският клуб по предприемачество Start It Smart.

Събитието ще бъде част от новата поредица от лекции на успешни предприемачи, организирани от предприемаческия клуб под името „SIStory”.

Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – European Software Institute и CEED България.

Лекторът Христо Попов е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти, интернет търговията и е типичен пример за това, което в други страни по света наричат „сериен предприемач“.

Той има повече от 17 години опит в продажби, маркетинг и мениджмънт като: член на Scenario Planning Team в Shell International, оперативен директор в Shell Bulgaria, генерален мениджър в Shell Taiwan, оперативен директор Бизнес развитие в SAB Mille, генерален мениджър Inter snack Bulgaria.

През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, ръководил е осем сливания и е извършил три успешни продажби на компании. В момента е изпълнителен директор на 100% Think Fresh.

Попов е магистър по международни икономически отношения от София и магистър по бизнес администрация от Кеймбридж, Великобритания. Притежава образователни степени от Harvard Business School, London Business School, Сингапур, Чикаго и др. Член е на YPO и председател на Great European Chapter.

Всички желаещи могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата ТУК, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички