„Български пощи” и „К и К електроникс” в състезание за продажбата на декодери


„Български пощи” и „К и К електроникс” в състезание за продажбата на декодери
Снимка:

676

Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за избор на изпълнител за продажба срещу ваучери на декодери за цифрова телевизия на социално слаби граждани, бяха отворени днес в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

До този етап на процедурата бяха допуснати “Български пощи” ЕАД и „К и К електроникс”. Двете дружества са подали предложения и за трите обособени позициии на обществената поръчка. Те са за доставка на декодери на територията на Северен централен район (с области Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Силистра); Югозападен район, който обхваща Благоевград, Кюстендил, Перник, общините на територията на София град (с изключение на „Оборище“) и Софийска област; Югоизточен район Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол).    

При предишния етап на процедурата кандидатите за изпълнител за територията на  Югоизточен район бяха трима, като с продължаващите две дружества се състезаваха и магазини „Зора”.

„Български пощи”  предлагат цена за обслужване 0,8 % от стойността на продадените устройства. Цените за декодери са съответно 36,12 лв. без ДДС за ефирна телевизия, 25,71 лв. без ДДС за спътникова и 40,85 лв. за кабелна платформа.

Предложението на "К и К електроникс" е за 1 процент такса обслужване и съответно 32,92 лв. без ДДС за декодер за наземна цифрова ефирна телевизия, 28,25 лв. без ДДС за спътникова и 24,92 лв. без ДДС за кабелна.

Класирането ще бъде обявено след анализ на офертите.

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички