CellumPay вече и за Windows Phone


CellumPay вече и за Windows Phone
Снимка:

34944

София, 18 септември, Целум  България, доставчикът на услуги в областта на мобилните разплащания, обяви, че пуска приложението за смартфони с операционна система Windows. CellumPay се сваля безплатно за съответната операционна система от Play Store, App Store, Windows phone, Viva Apps.

Успешният старт на CellumPay с Android и iPhone, стимулира компанията в търсене на нови технически възможности и партньорства. След приобщените от днес притежатели на Windows смартфони, в процес на разработка е версията на приложението за BlackBerry. 

За по-малко от година, откакто е на българския пазар, CellumPay внедри  своя „интелигентен портфейл", чрез който могат да се зареждат предплатени карти, да се плащат битови и мобилни сметки, да се пазаруват стоки и услуги, и всичко само чрез мобилен смарт телефон. Освен техническите възможности за употреба на приложението, Целум развива постоянно и мрежата от партньори и видовете услуги. CellumPay работи с повече от 20 партньора, а още 10 са в процес на интеграция.

Владимир Буюклиев, Изпълнителен директор на Целум България, каза:

„С удоволствие обявяваме новината, че приобщаваме и ползващите Windows. Постоянно развиваме нашата услуга, разширяваме нашата клиентска и партньорска мрежа. Изцяло към клиента е насочена лоялната ни програма „Пазарувай умно, печели умно!“. Който пазарува и плаща чрез приложението CellumPay, може да печели всеки месец смартфон или голямата награда в края на годината – смарт телевизор. Радваме се, че сега ще дадем шанс и на притежателите на смартфони с Windows операционна система.”  

Cellum Global е водеща корпоративна компания на Унгарския пазар за развитие на мобилни сделки и услуги. Създадена през 2000 г., тази бързо разрастваща се технологична компания работи в близко сътрудничество с партньори като MasterCard, Magyar Telekom Group, Telenor, Vodafone, FHB Bank и други. Осигурявайки висока степен на сигурност, иновациите на Cellum са обхванали всички области на м-търговия, включително търговия чрез мобилни устройства, мобилните плащания и безконтактната технология "Комуникации в близък обхват“- NFC (Near Field Communications). Днес, повече от един милион сигурни мобилни транзакции се обработват от системите на Cellum в Унгария. Приложението MasterCard Mobile за мобилни разплащания, пуснато от Целум през 2011 г., вече е свалено над 40 000 пъти на телефони, ползващи операционните системи  Android, iPhone или Widows. През 2010 г. Cellum започна международното си разширение, създавайки дъщерни фирми в България, Албания и Австрия и е в процес на преговори с бъдещи международни партньори.

Сертифицирана по стандарта PCI DSS, Cellum е първата фирма за мобилни разплащания в региона, отговаряща на най–високия стандарт за сигурността на водещите интернационални компании.

Целум България е акционерно дружество, създадено през 2011 г. съвместно с Корпоративна Търговска Банка и унгарската компания Cellum.

За повече информация: www.cellum.bg

http://www.facebook.com/CellumPayBg/

 PCI-DSS security Certified - широко приет набор от политики и процедури, предназначени за оптимизиране на сигурността на транзакции с кредитни, дебитни и дебитна карта и защита на картодържателите срещу злоупотреба с тяхната лична информация.

За повече информация: https://www.pcisecuritystandards.org/organization_info/index.php

Подробности за лоялната програма са предоставени на сайта на програмата: http://loyalty.cellum.bg/.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички