Дебют на Nexus 4


Дебют на Nexus 4
Снимка:

350

LG Electronics и Google показаха най-новия смартфон от линията Nexus – Nexus 4. Моделът е с усъвършенстван хардуерен дизайн от LG и най-новата версия на операционната система Android, с която потребителите получават достъп до любимите си приложения.

Nexus 4 ще бъде наличен на ключови пазари в началото на следващия месец.

 

Улови и сподели своя свят

Nexus 4 идва с мултифункционална 8MP камера, която прави забележителни снимки благодарение на приложението Photo Sphere. То позволява на потребителите да улавят всеки детайл от различен ъгъл. Изображенията се ъплоудват автоматично в личния потребителски профил в облака посредством приложението Instant Upload, с което се елиминира опасността от загуба на снимки.

Всичко това идва с чисти, естествени цветове на True HD IPS Plus дисплей с големина от 4,7 инча и съотношение на екрана 1280:768, снабден с технологията Zerogap Touch. Нежно извитите стъклени ъгли на екрана позволяват на потребителите гладко да приплъзват пръстите си по дисплея с резолюция 320 ppi (пиксела на инч), а модерната технология на дисплея създава приятно усещане и предпазва от надраскване благодарение на устойчивото покритие Corning Goril-la® Glass 2.

Максимална скорост

Nexus 4 идва с усъвършенстван четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro, осигуряващ на потребителите производителност и мощ. Можете да сърфирате в мрежата, да се наслаждавате на 3D графики и игри и да превключвате различни приложения. За още по-голямо бързодействие моделът е оборудван с 2 гигабайта RAM памет и най-бързата версия на Android.

Информация под ръка

С Nexus 4 потребителите могат да се насладят на най-новите Google приложения. Последната версия на Google Now е вградена в телефона, което помага за по-добра организация. С нея потребителите получават напомняния за предстоящи полети, резервации за ресторанти, потвърждения за хотелски стаи и дори близки места, където могат да правят снимки.

Благодарение на Google Maps за Android можете да достигнете желаните места бързо и лесно. GPS навигацията от типа turn-by-turn улеснява получаването на информация за движението в реално време и облекчава шофирането и ориентацията. 3D картите и сателитните образи дават по-добра представа за заобикалящите обекти, а функции като Street View и Indoor Maps обясняват какви обекти се намират пред вас.

Nexus 4 не е кодиран за мрежата на определен GSM оператор и е съвместим с технологията GSM/HSPA+, така че може да работи с повече от 200 интернет мрежи в световен мащаб.

Смартфонът ще може да се закупи в 8- и 16-гигабайтова версия на Google Play от 13 ноември в САЩ, Обединеното кралство, Канада, Германия, Франция, Испания и Австралия. Телефонът ще бъде наличен в магазинната мрежа в Европа, Централна и Южна Америка, Азия, ОНД и Близкия изток в края на ноември.

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички