Ето как да играете игри в Messenger


Ето как да играете игри в Messenger
Снимка: iStock/Guliver

16918

Потребителите на приложението Messenger на Facebook вече могат да играят и популярни игри чрез него. Това е още един опит на социалната мрежа да накара хората да прекарват повече време в нея.

Новата функция, която се нарича Instant Games, първоначално е пусната в 30 страни и включва 17 игри. Тя ще бъде достъпна с най-новата версия на операционните системи iOS и Android.

Как да използвате Instant Games? Не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер. Изтеглете последната версия на Messenger и ще видите икона с формата на геймърски контролер в чат прозореца. Кликването върху нея отваря списъка с игри. Сред тях личат добре познати имена като Pac-Man, Space Invaders, Words With Friends, Arkanoid, EverWing, Nex, Galaga и др.

Списъкът включва 17 имена, но с течение на времето техния брой ще се увеличава. Очаква се в следващите седмици Instant Games да е достъпна за всички потребители. Хората, с които комуникирате в чат прозореца, ще бъдат информирани за постиженията ви в игрите.

От полето за търсене на Messenger можете директно да откривате игрите, които ви трябват. Допълнителен раздел в социалната мрежа информира за заглавията, които играете най-често. Също така  позволява да ги стартирате, както и да предизвиквате приятелите си.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички