Facebook Messenger вече поддържа реакции


Facebook Messenger вече поддържа реакции
Снимка: iStock/Guliver

2942

В приложението Facebook Messenger вече се поддържат още две функции - Reactions и Mentions. До броени дни те ще бъдат достъпни за всички потребители.

Message Reactions позволява да изразите мнението си към дадено съобщение със специфична емотикона. Можете да избирате между Love, Smile, Wow, Sad, Angry Yes и No символи. За да ги използвате, трябва да кликнете продължително върху съобщението, към което искате да ги добавите, пише PhoneArena.

В долният ляв ъгъл ще виждате как другите хора са отговорили на публикацията и колко от тях са използвали същата емотикона като вас. Facebook Messengеr ще показва анимация, когато събеседника ви е отговорил на съобщението, което сте изпратили. Ако приложението не е отворено ще получите нотификация на дисплея, която показва с каква емотикона са ви отговорили. Меssage Reactions може да се използва в групови чатове, но също във всяко друго съобщениe, включително видео клипове, GIF файлове и стикери.

Функцията Mentions е създадена с идеята да ни информира всеки път, когато името ни е споменато в дадено съобщение. Ако искате да уведомите приятел, че го коментирате в чата, трябва да въведете "@" и да изберете името му от списъка с контакти. Предвидена е опция да проверите дали не сте сбъркали името и съответно да го редактирате. След като пратите своето съобщение, човекът, който сте споменали в него, ще получи нотификация, от която ще може да прочете текста.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички