Facebook на практика прави използването на Messenger задължително


Facebook на практика прави използването на Messenger задължително
Снимка:

3420

Потребителите на Facebook вече няма да имат достъп до личните си съобщения през мобилния сайт. Ако искат да могат да използват лични съобщения през мобилно устройство, те ще трябва задължително да инсталират Facebook Messenger, съобщава TechCrunch.

"Вашите разговори се местят в Messenger. Скоро ще може да виждате съобщенията си от Messenger", е съобщението, което получават потребителите на мобилния сайт на социалната мрежа.

Личните съобщения отдавна са премахнати от мобилното приложение на Facebook, но бяха оставени в мобилния сайт. Той все още се използва от милиони потребители, особено от тези с по-стари или слаби телефони, които имат трудности с по-новите и големи приложения, каквото е Messenger. Според Facebook обаче само така потребителите могат да получат възможно най-доброто потребителско преживяване и Messenger е важна част от това.

Онлайн изданието Android Police отбелязва, че за момента съобщенията се появяват най-вече на потребители с устройства с Android. Мобилният вече предлага на потребителите да инсталират Messenger и дори ги препраща директно към онлайн магазина на Google. От Facebook не уточняват още колко време съобщенията ще са достъпни по стария начин.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички