Финалът на 3Challenge 2011 ще се състои на 13 май


Финалът на 3Challenge 2011 ще се състои на 13 май
Снимка:

450

Финалът на втория сезон на състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge ще се състои на 13 май (неделя), в Аулата на СУ “Св. Климент Охридки”, съобщават организаторите от студентския клуб по предприемачество Start It Smart.

Второто издание на състезанието започна в началото на 2011 г., а по време на финала ще бъде избран победител сред трите финалисти: фирмата за услуги по игровизация GameCraft, проектът за шах за трима ThreeChess и компанията за изнесени асистентски услуги Virtual Assistants.

Повече за трите проекта има тук.

Този месец започва и третото издание на състезанието 3Challenge, в него вече са се записали 70 участника, а на 20 май ще се състои първия кръг, в рамките на който шест екипа от предприемачи ще продължат напред.

Повече за кандидатстващите проекти може да прочетете тук.

Освен да видят финала на второто издание на 3Challenge, гостите на събитието на 13 май ще имат възможността да слушат и лекции, посветени на предприемачеството от трима лидери в своите области.

Ще говори професионалният коуч и съосновател на DreamersDo Петър Горялов, носител на най-високото отличие в световната коучинг индустрия – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award);

Любен Белов, съосновател на най-успешната българска интернет компания Нетинфо.БГ и на акселератора за стартиращи фирми LAUNCHub (Launch Hub), също ще изнесе лекция.

Сред лекторите е и Боян Бенев, носител на титлата „Най-добър млад предприемач“ на британското списание „Start Your Business Magazine” за 2007 година, автор на книгите „Малка книга за бизнеса” и „Малка книга за реалността” и основател на редица успешни проекти.

Достъпът до събитието ще е само с покани, които ще се пускат регулярно (по 50 бройки) тук.

 

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички