Google официално стартира първата си инициатива в България


Google официално стартира първата си инициатива в България
Снимка:

643

Google стартира тази седмица в страната ни „Google Engage за агенции”, програма създадена да обучава и подкрепя бизнеса, който специализира в това да помага на своите клиенти да се развиват успешно онлайн.

Повече от 300 заинтересовани представители на бизнеса посетиха първото в България събитие на Google, което постави началото на програмата, насочена към рекламните агенции, уебмастърите, специалистите в оптимизирането на търсачки и всички други, които предоставят онлайн услуги на малкия и среден бизнес в България.

Участниците в еднодневния семинар имаха възможност да се запознаят с решенията, които Google предлага напълно безплатно и да разговарят на живо с експерти от Google Engage, както и да добият впечатления от най-добрите международни успешни модели, които бяха споделени на събитието от експерти на Google и международни рекламни агенции, от страни където програмата вече работи.

Антон Пиралков, мениджър „Бизнес развитие” за България, Марчин Карновски, оглавяващ „Маркетинг” за Централна и Източна Европа споделиха визията на Google за агенциите на пазара, а  Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър за Google в България представи google engage, като конкретизира ползите за българските агенции.

Присъстващите имаха невероятната възможност да задават лично своите въпроси към вицепрезидента за „Развиващи се пазари” на Google, Мохамад Гаудат, които пристигна в страната ни специално за събитието.

„Изключително сме развълнувани, че днес поставихме началото на Google Engage в България. Опитът от другите страни, където програмата вече работи показва, че тя е успяла да помогне на бизнеса и отделните хора да създават страхотни бизнес възможности. Бихме искали Google Engage да спомогне директно за развитието на онлайн пространството, като споделим нашите знания в иновативните решения, както и макретинг дейности, които са напълно измерими” каза Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър за Google в България.

Програмата Google Engage е създадена да отговори на специфичните нужди в сферата на интернет маркетинга на уеб специалисти и агенции в динамичната Интернет среда.

Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси, до специални материали и презентации, които могат да спомогнат за по-ефективен маркетинг и продажби, включително промоционални оферти, с които да подкрепят усилията на уеб професионалистите да демонстрират възможностите на интернет рекламата на своите клиенти и така да спечелят нов бизнес.

Не на последно място, програмата Google Engage носи полза и на медийните агенции и маркетинг консултантите като им дава възможност да вникнат в рекламните продукти на Google и това как те могат да ги използват в маркетинговия микс, така че да предоставят най-доброто на своите клиенти.

 Повече подробности за програмата и нейните елементи, може да научите ТУК.

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички