HUAWEI представи най-тънкия смартфон в света


HUAWEI представи най-тънкия смартфон в света
Снимка:

1231

Huawei – един от водещите световни доставчици на информационни и комуникационни технологии (ИКТ), на 18 юни 2013 година  представи в Лондон най-тънкия смартфон в света – HUAWEI Ascend Р6, 6.18 mm. Той разполага с 1.5GHz четириядрен процесор и елегантен метален корпус. Със своя 4.7-инчов дисплей, с високата разделителна способност, иновативна 5MP предна камера и изключителен софтуер HUAWEI Ascend P6 е въплъщение на елегантността.

„HUAWEI Ascend P6 е звезда сред смартфоните с новаторския си дизайн, висококачествената камера и интуитивния потребителски интерфейс Emotion UI, създаден от Huawei“, каза Ричард Уи, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „Тръгвайки от успеха на нашата дизайнерска серия смартфони Ascend P, HUAWEI Ascend P6 въплъщава ненадмината технология и дизайн, които са просто зашеметяващи!“

HUAWEI Ascend P6 е изключително тънък – 6.18 мм, и тежи само 120 грама. Дори толкова малък, че да влезе в най-малките джобове или чанти, стилният HUAWEI Ascend P6 е проектиран така, че да бъде забелязан и пожелан! Той разполага с 1.5GHz четириядрен процесор, Android 4.2.2 операционна система, 2000 mAh батерия, 4.7-инчов HD LCD дисплей с технологията MagicTouch – засилената чувствителност на екрана, реагиращ на допир дори когато носите ръкавици.

Като водещ смартфон от серията Ascend P, HUAWEI Ascend P6 е въплъщение на модерния дизайн със своите заоблени ъгли и неповторими форми. Смартфонът е с изчистен метален корпус и естествено заоблени форми, като едновременно с това е елегантен и интуитивен. Невероятно красив, Ascend P6 съчетава в себе си  модерните функции с удобството.

HUAWEI Ascend P6 е перфектният телефон, с който ще можете да правите снимки, благодарение на неговата 5MP предна камера с технология за разпознаване на лица и създаване на снимки, които ще искате да споделите. Неговата 8MP задна камера с BSI F2.0 бленда и 4 cm макрорежим дава възможност за 1080p Full HD видеозапис и възпроизвеждане. Със софтуера си Huawei IMAGESmart, HUAWEI Ascend P6 превръща дори и най-начинаещия фотограф в професионалист с функциите си за коригиране на контраст, цвят, автоматично разпознаване, фокусиране на обект и разкрасяване на лица.

HUAWEI Ascend P6 е дори още по-интуитивен и има възможност да бъде персонализиран с интерфейса на Huawei Emotion UI. Вдъхновен от хората и създаден за тях, Huawei е събрал и обобщил информация от над 5 милиона потребители, за да оптимизира и създаде най-новата версия на Emotion UI. Патентованият потребителски интерфейс Emotion UI включва актуализираните приложения Home Uni, Huawei Me Widget, MagicTouch и SmartReading. Новото при Huawei Emotion UI са панорамните снимки и функцията за разпознаване на лица от снимки.

Уникалните технологии на Huawei ADRX (Automated Discontinuous Reception) и QPC (Quick Power Control) позволяват пестене на батерията и увеличаване на производителността й с повече от 30%, в сравнение с батериите на смартфони с подобен капацитет. С функцията „мултискрийн AirSharing“ можете да се свържете с няколко устройства, за да улесните работата си и да споделяте документи по-лесно или да подобрите Вашето изживяване, когато играете игри.

HUAWEI Ascend P6 ще се предлага в черно, бяло и розово, в комплект със защитни силиконови калъфи в същия цвят. Доставките на апарата ще започнат в Китай от юни, в Западна Европа от юли чрез Vodafone, Telefonica, Orange, H3G, O2, Carphone Warehouse, TalkTalk, Media Markt и Saturn, TIM и онлайн чрез Amazon и Cdiscount. На българския пазар телефонът ще се появи през м. август.

За устройствата Huawei

Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (дизайнерски и развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.

С над 25-годишния си богат бизнес опит в информационните и комуникационните технологии (ИКТ), широката си глобална мрежа, огромните си бизнес операции и партньори, Huawei е посветена на това да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80361
  • GBP
    1
    2.28258
  • JPY
    100
    1.15757
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички