Как да изкарате пари от Pokemon Go


Как да изкарате пари от Pokemon Go
Снимка: Gettyimages.com

6112

Освен ако не сте се спасили от жегата някъде на палатка в планината, то със сигурност знаете в каква мания се превърна мобилната игра Pokemon Go. Милиони потребители по целия свят се забавляват с лова на покемони, в България вече също го практикуват хиляди.  

Впечатляващият успех на играта вече накара някои предприемчиви собственици на заведения да предлагат специални оферти и предложения на потребителите. Те правят обекта си сборен пункт за лов на симпатичните същества и така увеличават броя на клиентите си и респективно - приходите си. Но всъщност всеки може да изкара пари от Pokemon Go, пише The Guardian.

Ако отделяте много време да хващате покемони и развивате своя акаунт, можете да го продадете онлайн в уеб сайтове като eBay например. Вече има много такива оферти - играчи предлагат профилите си на хора, които са склонни да платят доста добра сума. В зависимост от прогреса в играта на съответния продавач, той може да прибере между 5 и 5000 британски паунда за профила си.

Не би било учудващо, ако с течение на времето сумите се увеличават. Много потребители предпочитат да вземат развит акаунт, вместо да губят време и да започват от нулата. Има обаче една важна подробност - от Nuantic, които разработват играта съвместно с Nintendo, са си запазили правото да блокират даден профил, ако той бъде продаден в интерент. Така че маниаците, които решат да се възползват от офертите, може би ще похарчат парите си напразно. 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички