Как го правят успелите?


Как го правят успелите?
Снимка:

6407

Как си представяте вашия нов бизнес? Как може да го направите успешен?

Отговорете на първия въпрос и имате шанс да чуете ценни съвети по втория от успели български предприемачи, които развиват своя бизнес чрез франчайз.

Тази възможност предлагат от българската електронна медия Franchising.bg.

Консултантът в сферата на франчайзинга пусна онлайн анкета на сайта си, в която пита: „Какъв бизнес започват българите?”.

Потребителите, които се регистрират и отговорят в свободен стил на няколко отворени въпроса, ще се борят за три безплатни пропуска за конференцията „Нови бизнес идеи”. Тя ще се състои на 9 ноември в НДК, София. Регистрацията за събитието, което по традиция съпътства единственото по рода си изложение в страната за нов бизнес Franchising Expo 2012, е платена и струва 67 лева без ДДС.

На 5 ноември ще стане ясно кои трима от взелите участие в проучването ще посетят форума напълно безплатно! На 6 ноември резултатите ще бъдат обявени на специална пресконференция в 11.00 часа в БТА.

Целта на конференцията „Нови бизнес идеи” е да изведе водещите тенденции в сферата на франчайзинга и представи успешни практики в страната. Мениджъри и предприемачи ще споделят примери от първо лице и дадат ценни съвети за развиване на успешен бизнес.

Сред лекторите са Венцислава Стоянова от „Еврофутбол”; Николай Богданов, ръководител програма „Моят магазин” в „Метро К&К”; Димитър Селенски, президент на софтуерната компания „Селматик”; Рени Попчева, създател на онлайн платформата за идеи и концепции Embrioo и др.

На 9 и 10 ноември, от 10.00 до 18.00 часа в зала 3 на НДК всеки може да разгледа предложенията на повече от 60 компании, които се представят на Franchising Expo 2012. Входът за Експото е безплатен, но се изисква регистрация.

Четвъртото издание на Franchising Expo 2012 се организира от консултантската компания Franchising.bg с генералната подкрепа на компанията RE/MAX. Миналогодишният форум събра в София над 2300 посетители, 27 договора за франчайз бяха подписани. Изложението се налага като мощен двигател за предприемачеството в България.

Богатата палитра от бизнес събития през ноември допълва и „Световната седмица на предприемачеството”, стартът на която предстои да бъде даден на специална пресконференция.

 

 

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички