Кои са най-любопитните функции на Skype for Business?


Кои са най-любопитните функции на Skype for Business?
Снимка: Getty Images

2396

Услугата Skype for Business вече е достъпна за потребителите. Под това име се крие и нова версия на популярната платформа Lync на Microsoft, която също така предлага и редица подобрения.

Едно от първите предимства е свързано с поддръжката за офис пакета Office 2016. Както и с това, че потребителите могат не само да провеждат конферентни разговори и да създават файлове в облака, но също да стартират Skype обаждане от всеки документ, над който работят. Ако изберете да отворите определен файл по време на разговор той няма да е видим само за вашия компютър, а също на дисплеите на всички участници в него, предаде TechRadar, цитиран от digital.bg.

Функцията Call Monitor също е едно от новите полезни решения в Skype for Business и позволява да виждате малък прозорец за достъп до чат сесиите и обажданията ви в услугата, който се появява независимо с кое друго приложение работите на устройствата си. Включени са и допълнителни опции да споделяте своя екран с други потребители, да презентирате PowerPoint файлове или да създавате копия на документите си в OneDrive.

Skype for Business също така увеличава осезаемо броя на хората, които едновременно могат да участват в един конферентен разговор от сегашните 25 до внушителните 250.

Услугата използва най-модерните методи за криптиране на информацията на потребителите, което също е едно от най-сериозните ѝ предимства. Системните администратори разполагат и с повече възможности да контролират и управляват акаунтите на всички хора в дадена фирма или организация. В заключение ще отбележим, че мобилните версии на Skype for Business за Android и iOS ще са достъпни през есента на 2015г.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.81667
  • GBP
    1
    2.27939
  • JPY
    100
    1.17503
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички