Lenovo няма да спира производството на смартфони


Lenovo няма да спира производството на смартфони
Снимка: Getty Images/Guliver

2249

Lenovo няма никакво намерение да преустановява производството си на смартфони. Това заяви за Expert.bg Владислав Иванов, мениждър на "Мобилен бизнес" на Lenovo за Югоизточна Европа. Г-н Иванов коментира информацията на сайта Gizmochina, че е възможно Lenovo да спре да произвежда смартфони със собствената си марка и да извърши ребрандиране.

"Бихме искали да отбележим, че Lenovo e единствената компания, която представи истински иновационна технология в индустрията през изминалата година със своя революционен модел Moto Z, който получи и приза "Най-иновативното устройство на 2016 година" от издание като Mobile Choice UK. В глобален мащаб Moto Z вече регистрира над 1 млн. продадени устройства, което доказва, че потребителите са жадни за истински новости в бранша.

През 2017 година ще продължим развитието на модулната платформа и ще предоставим неочаквани функционалности. Ето защо не само, че нямаме никакво намерение да спираме, а смятаме да продължим възходящото развитие в смартфон индустрията. Относно българския пазар, съм изключително щастлив да отбележа, че най-новите модели пристигат изключително бързо и това е обусловено и от факта, че Lenovo е един от лидерите и предпочитан бранд при смартфоните", каза г-н Иванов.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички