Microsoft пуска голямо обновление на Windows 10


Microsoft пуска голямо обновление на Windows 10
Снимка:

3380

Технологичната компания Microsoft най-сетне оповести своето голямо обновление на Windows 10. Новият софтуер ще бъде достъпен на 11 април, съобщава интернет изданието Venture Beat.

Microsoft представи новия Creators Update още през месец октомври миналата година. От компанията съобщават, че в новия интерфейс на Windows 10 ще има много подобрения, които допълнително ще се харесат на потребителите на корпорацията.

Windows 10 Creators Update ще е безплатен за притежателите на легални копия на операционната система. В него ще има много подобрения "под капака", както и ново поколение на някои от приложенията на Microsoft. Например Paint 3D, която ще даде повече възможности за обработка на изображенията спрямо класическия Paint.

Едно от големите нововъведения в Windows 10 Creators Update е поддръжката на добавена и виртуална реалност. Microsoft я нарича "смесена реалност" и за сега няма да може се използва. Причината е, че е необходим специфичен хардуер, като първите очила, които поддържат технологията, ще се появят на пазара чак към края на годината.

В близките няколко седмици ще има версии на очилата от различни компании, включително Acer, които ще са достъпни за програмистите и създателите на съдържание. Целта е заедно с очилата на пазара да има и достатъчно мултимедия, която да се използва от тях, съобщава Vesti.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички