Най-големият сайт за онлайн търговия в Източна Европа стартира у нас


Най-големият сайт за онлайн търговия в Източна Европа стартира у нас
Снимка:

1574

Най-голямата платформа за електронна търговия в Източна Европа - eMAG, част от Allegro Group, стъпи на българския пазар.

Порталът предлага бързо и лесно пазаруване на над 10 000 продуктa в 13 категории - предимно електроника, IT и уреди за дома.

„Вече повече от 10 години трупаме ценен опит, развивайки успешно онлайн търговията като канал за дистрибуция в Румъния и смятаме, че имаме какво да предложим и на българските потребители. Работим с доказани марки производители и стриктно спазваме обещанията си към потребителите”, споделя Сорин Йонеску, директор на eMAG.

eMAG.bg се ангажира да доставя поръчаните продукти с куриер в цялата страна до 24 часа. Наблягайки върху опростените и бързи решения за заплащане, eMAG предлага възможност за разплащане с карта през системата на ePay (с Visa или Mastercard) или с наложен платеж при доставка. Ако общата стойност на поръчката надхвърли 200 лева, доставката до потребителя е безплатна.

До момента Allegro Group развива успешно в България сайтовете prodavalnik.com, aukro.bg и pazaruvaj.com. Prodavalnik.com е най-големият в България сайт за безплатни обяви от общ тип с над 500 000 регистрирани потребители и 20 000 нови обяви всеки ден. Aukro.bg е търговски портал, a pazaruvaj.com е най-популярният у нас сайт за сравняване на цени.

 

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички