Най-любопитните коледни разширения на Google Chrome


Най-любопитните коледни разширения на Google Chrome
Снимка: Getty Images

3099

Сега му е времето да се насладите максимално на коледните песни, празничните украси и вкусните сладки. Технологиите обаче също могат да ни помогнат да повишим коледното настроение. За целта от Make Use Of ни съветват да опитаме някои от забавните коледни разширения на браузъра Google Chrome.

Ако искате да научите текстовете на най-популярните коледни песнички, потърсете помощ от разширението Learn Your Christmas Carols. То ви предоставя текста на всички класически коледни песни. В допълнение можете да се насладите на видео записи на тези песни, изпълнени от известни певци. Можете също да търсите песни по конкретни изпълнители.

Christmas Coloring Game предлага забавление за по-малките и е идеален помощник за родители, които търсят с какво да отвлекат вниманието на палавниците от белите. Харесайте им няколко празнични картинки и им ги разпечатайте, за да ги оцветят или ги оставете да направят това на таблета.

А ако търсите начин да се откъснете от онлайн пазаруването, опитате с играта Christmas Solitaire от ChristmasSolitaire.com. Тя е лесна и ще ви зареди с празнично настроение.

Друга забавна игра, която може да пробвате, е Christmas Mahjong от www.christmasmahjong.com. Ако сте фен на судоку, Christmas Sudoku от SudokuChristmas.com е подходяща за вас. Ако пък обичате да тествате паметта си, Christmas Quest е за вас.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички