Нова генерация автоматизирана паркинг система на Секюрити Експо 2013


Нова генерация автоматизирана паркинг система на Секюрити Експо 2013
Снимка:

11682

Нови фирми, заявили участие за юбилейното издание на изложбата Секюрити Експо 2013, ще представят нововъведения в трафик контрола, като входни и изходни устройства за издаване на баркод билет и работа с безконтактни карти - част от автоматизирана паркинг система.

Други части от автоматизирана паркинг система също ще бъдат презентирани на изложението за сигурност и охрана, като машина за автоматично плащане, приемане на монети и банкноти, връщане на монети и банкноти, издаване на фискален бон и станции за ръчно плащане на паркинг престой при oператор, под марката DATAPARK, представяна от фирма ДЖИ ЕЛ СИ ЕАД. Налице ще е и новият програмен продукт на фирмата за управление на паркинг системи.

Фирмата ще представи и няколко нови варианта на цифрово-информационни табла за управление и насочване на трафик, като табло с размер на цифрата 4, с възможност за указване на посоката на движение, цифрово-информационно табло, с размер на цифрата 8, както и рекламно-информационно табло с висока яркост за външен монтаж с размер на цифрата 8.

Ново поколение електромеханични и електрохидравлични оператори за монтаж на частни и индустриални имоти ще представи фирма FAAC S.p.A.от Италия. Това ще бъде електромеханичен оператор за пълзящ портал с тегло до 900 кг и електрохидравличен оператор за радиални врати с размер на крилото до 2000 мм, и двата за външен монтаж. Фирмата ще презентира  и още два нови модела  електромеханични оператори - това  са модел 415 за радиални врати с размер на крилото до 2200 мм и електромеханичен оператор за пълзящи врати с тегло до 800 кг, и двата модела отново са предназначени за външен монтаж на частни и индустриални имоти.

Италианската фирма ще представи на българския пазар и няколко модела електрохидравлични бариери. Моделът 615 BPR е с дължина на рамото до 5 м, а двете бързи електрохидравлични бариери са: B680H с дължина на рамото от 2 до 8 м и 620 Rapid с дължина на рамото до 4 м.

Международните фирми, потвърдили участие, засега са от Германия, Великобритания с колективно участие, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия,  Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички