Остават броени дни за кандидатстване във фонда LAUNCHub


Остават броени дни за кандидатстване във фонда LAUNCHub
Снимка:

517

Стартиращите предприемачи, които все още не са попълнили онлайн въпросника за кандидатстване в Акселераторската програма на LAUNCHub, имат броени дни да го направят - до 24 юни.

Припомняме, че LAUNCHub ще инвестира по до 30 000 евро в над сто български технологични екипа, с последваща възможност да им предостави по още до 200 000 евро, за техните бизнес начинания. Организацията ще осигури и менторство от над 200 ментора от България и около 1200 от чужбина.

Ето и няколко бързи съвети от екипа на фонда: рафинирайте идеята си, запознайте се с FAQs (често задаваните въпроси) в сайта на фонда, не отлагайте за последния момент и намерете как да впечатлите екипа на LAUNCHub със своята бизнес идея. Желателно е да подготвите и кратко видео, което да демонстрира екипа зад идеята.

Не е нужно да се фокусирате върху качеството, направете го “бързо и мръсно”, използвайте смарт телефона си например. И нещо важно - само съоснователите на дадена компания е нужно да попълнят въпросника, а в него да представят и екипа, ако вече са сформирали такъв. Впрегнете вашия ентусиазъм и се захващайте за работа!

Какво следва?

След 24 юни, процесът по кандидатстване ще бъде затворен и предприемачите ще получат обратна връзка в рамките на десет дни. Пре-селектираните потенциални участници в програмата ще бъдат поканени да участват в т.н. дълъг уикенд (Long Weekend) – 12 - 15 юли.

Тогава, екипите ще се срещнат с ментори и ще бъдат подготвени да презентират пред Инвестиционния комитет, който в края на уикенда трябва да избере кандидатите, които ще получат финансиране. Самата Акселераторска програма се очаква да стартира в края на септември 2012 година.

Вторият прозорец за кандидатстване ще бъде отворен през есента на тази година.

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички