Проблем в Skype изнерви стотици потребители


Проблем в Skype изнерви стотици потребители
Снимка: Getty Images

3325

Skype продължава да е е предпочитан метод за комуникация сред милиони потребители и поне засега успява да се конкурира успешно с популярни мобилни приложения като WhatsApp и Viber. Мicrosoft, която притежава услугата, обаче сега се оказа изправена пред неочакван проблем, за който информираха доста хора в онлайн форумите. След внимателен анализ на ситуацията софтуерните инженери на компанията потвърдиха за наличието на недостатъка и обещаха, че бързо ще предоставят софтуерен ъпдейт, който го отстранява, съобщава VentureBeat.

Според информацията проблемът е свързан с последната версия 7.17 на Skype, която е достъпна за изтегляне от потребителите от 15 декември. Той се изразява в това, че когато получите дадено съобщение от приятел в своя профил и след това отговорите на него, вашият пост ще се появи над този на човека, който ви е писал. Объркването настъпва, тъй като обикновено личните ви съобщения излизат след тези, които получавате.

Проблемът се задълбочава и в случаите, когато водите дълга кореспонденция с някого, тъй като става още по-сложно да следите хронологията на самия разговор. По традиция Microsoft представя нова версия на своята услуга един или два пъти месечно, което означава, че вероятно до няколко седмици ще предоставят необходимия ъпдейт, който го отстранява неточността.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички