Проблемите на растежа в електронната търговия ще се обсъдят в София


Проблемите на растежа в електронната търговия ще се обсъдят в София
Снимка:

15806

На предстоящата конференция по електронна търговия E-COMMERCE WORKSHOP, която ще се проведе на 28 септември 2013 в София ще се обсъдят едни от най-сериозните проблеми в сектора «онлайн търговия», спиращи неговото развитие – проблемите на растежа.

Не е тайна, че основната част от електронните магазини се създават не като големи проекти, а по-скоро като проекти, само подкрепящи основната дейност на дадена търговска фирма. Част от тях завинаги остават на това ниво поради факта, че не получават достатъчно внимание от страна на техният екип. Други, за много кратък срок, получават изключителна популярност и огромен ръст на поръчките от страна на техните клиенти.

При неподготвен екип и липса на систематизация за обслужване на постоянно растящо количество клиенти, те попадат в своеобразна криза, която в над 90% от случаите завършва с провал и приключване на дейността на електронните магазини.

Върху тези проблеми ще се спрат едни от най-добрите специалисти в България по разработването и развитието на електронни магазини и инфраструктурата, свързана с тях.

Лектори ще бъдат Димитър Димитров и Стефан Чорбанов от Stenik и Оля Антонова от Beesocial, които ще обсъдят ефективните инстументи за по-целенасочен маркетинг и реклама. Павел Пенчев от Еконт Експрес и Станко Йорданов от Виа Пост ще разкажат за добрите практики в сферата на логистиката и доставките. Сокол Соколов от Host.bg и Станислав Ляушкин от Megaplat ще обсъдят по какъв начин техническите решения могат да помогнат за справяне с проблемите на растежа. Георги Маринов от EasyPay и ePay ще се спре върху актуалните финансовите инструменти за развитие на електронните магазини. Петър Ванчев, като председател на БАЕТ и основател на най-големият е-магазин в България – Store.bg, ще се спре изключително върху проблематиката на растежа и ще сподели цени съвети относно това какво следва и какво не следва да се прави, за да се избегнат неприятни, а понякога и фатални грешки в онлайн бизнеса.

Конференцията е открита за всички желаещи да участват в нея. Информация и записване може да бъде заявено на официалният сайт на събитието - http://ecommerceworkshop.eu/

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички