Промени при изтриването на профили във Facebook


Промени при изтриването на профили във Facebook

2518

Социалната мрежа Facebook въвежда промени при изтриването на профили.

Всеки потребител, който поиска профилът му да бъде изтрит от социалната мрежа, в момента разполага с 14 дни да промени решението си и да продължи да използва своя акаунт. Ако не го направи Facebook, ще изтрият всички му данни от своите сървъри.

Сега от мрежата планират да увеличат срока на 30 дни, съобщава digital.bg. В този период е необходимо потребителят да не влиза в профила си.

Добре е да се има предвид, че когато един профил се изтрие, компанията продължава да пази информация за него на сървърите си.

Чрез удължаването на срока за мислене Facebook се надява повече хора да се откажат от решението си и да продължат да използват социалната мрежа.

Миналата седмица бе разкрито, че сайтът е бил обект на мащабна хакерска атака, засегнала 50 млн. потребители по цял свят, включително България. Европейският регулатор започна разследване срещу Facebook и е възможно да наложи на компанията глоба от 1,63 млрд.

Още от Младият бизнес


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.87089
  • GBP
    1
    2.28178
  • JPY
    100
    1.3727
виж всички

Крипто валути


  • Bitcoin Cash
    1
    211.17
    203.76
  • Litecoin
    1
    146.48
    141.39
  • Ethereum
    1
    2452.79
    2368.53
  • Bitcoin
    1
    32452.78
    31337.98
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички