Пускат изцяло нова версия на Google Earth


Пускат изцяло нова версия на Google Earth
Снимка: Getty Images / Guliver

4918

Google Earth предлага бърз и лесен начин да се разходим виртуално до всяко едно кътче на планетата. Услугата включва 3D сателитни снимки с висока резолюция на най-големите градове. Функцията Maps Gallery пък позволява да виждаме в реално време къде има земетресения, както и да следим самолети по време на полет.

Много скоро ни очаква един от най-големите ъпдейти в историята на услугата досега. Google потвърдиха, че ще представят изцяло нова версия на Google Earth на специално събитие на 18 април. В поканата, която Google започна да изпраща не се споменават повече детайли за подобренията в новата версия, съобщава PhoneArena, цитиран от digital.bg.

Все пак можем да очакваме изцяло различен интерфейс, както и допълнителни функции с виртуална реалност. Припомняме ви, че в края на миналата година бе представено Google Earth VR приложението, което засега е достъпно само за HTC Vive и услугата Steam.

Доста е вероятно на 18 април от Google да потвърдят, че Еаrth VR ще e oптимизирано и за други устройства. Потребителите вече могат да правят виртуални турове в добавена реалност на популярни галерии и музеи в Google Earth. Интеграцията на услугата към Google Daydream би позволила на още повече хора да се възползват от тази функция на своите VR устройства.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички