Първите бизнес ангели в спедицията


Първите бизнес ангели в спедицията
Снимка:

1299

Спедиторската компания Тива Плюс открива своя програма за партньорство, като подава ръка на предприемачи с интерес към спедицията и транспорта, съобщиха от фирмата.

Стартирането на собствен бизнес е трудно, но решителна крачка по която всеки трябва да върви уверен и да постига набелязаните цели. Екипът на Тива Плюс е преминал през тези етапи и през дългогодишната си практика на международния пазар са натрупали опит и познания, които са готови да предоставят на своите бъдещи бизнес партньори.

Програмата, представена от компанията е насочена предимно към специалисти в областта на транспортните услуги и спедиция, които до този момент не са се решили по една или друга причина да се впуснат в това начинание.

Доста често една от причините е първоначалната инвестиция, която в този случай е разделена пропоционално между предприемача и партньора в този проект Тива Плюс, като финансовата подкрепа е само част от пакета отговорности с които се обвързва компанията ментор.

Пакетът с отговорности съдържа предоставяне на марката "Тива", специализиран софтуер, включване в интранет средата на компанията, финансиране на проекти съразмерно дела, заемаме на дружеството безлихвени средства, предоставяме основния комплект документи, предоставяне на добити преференциални цени и условия от подизпълнители и доставчици.

Това не е франчайзингов модел на бизнес отношения, а е справедливo партньорство за развиване на спедиторска дейност, основан на общи стандарти и свобода на инициативата. Нашите бъдещи партньори ще голяма лична и управленска свобода, като мажоритарни собственици в новосформираните дружества”, сподели Иван Иванов управляващ партньор в Тива Ком.

„В условията на криза успяват най-гъвкавите хора и компании. Тези, които са готови за бърза промяна, които виждат в кризата възможност за развитие”, продължава Иванов.

Кандидатите, който са решили да се възползват от програмата, трябва да имат опит, в различни спедиторски компании или специалистите в транспортни отдели на търговски или производствени компания.

Едно от най-важните условия е да имат желание и да са мотивирани да развият собствена компания в областта на транспорта. Повече информация за програмата и формата за кандидатстване може да бъде намерена на адрес: tivaplus.bg.

 

 

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички