Първите лаптопи Toshiba с Windows 8 вече в България


Първите лаптопи Toshiba с Windows 8 вече в България
Снимка:

10148

Toshiba Europe GmbH обяви, че първите лаптопи с Windows 8 на компанията са вече на пазара в България от деня на официалната премиера на новата операционна система – 26 октомври 2012 г.


Toshiba Satellite C855 с Windows 8 е първият такъв модел, наличен у нас. Той се предлага на атрактивна цена и притежава всичко необходимо за всекидневната работа с компютър и ползване на мултимедийно съдържание. 15.6-инчовият (39.6 см) Satellite C855 съчетава всичко, което потребителите търсят в един добре балансиран лаптоп, който лесно да пренасят, но въпреки това да е с удобен размер за работа с офис приложения и мултимедия. Toshiba Satellite C855 с Windows 8 е на българския пазар с 2 години стандартна гаранция и допълнителната гаранция No Matter What Guarantee на препоръчителна цена от 849 лева (в зависимост от конфигурацията).

Ярки изображения, кристален звук и богат набор от портове и възможности за свързване

Toshiba Satellite C855 е идеален за безпроблемна всекидневна работа с текстови файлове и мултимедия. Лаптопът е снабден с ярък TruBrite® дисплей с високо качество на картината и LED осветяване, а това гарантира отлично видео и снимки.

Специално разработената SRS технология оптимизира звука от колоните на лаптопа, като осигурява богатo и реалистично звуково изживяване с балансирана аудио динамика.  Наличието на DVD и Blu-Ray устройство, четец за SD карти и различни високоскоростни интерфейси за пренос на данни, включително USB 3.0** и WLAN оставя на потребителите да решат къде да съхраняват или прехвърлят дигитално съдържание.

Освен това C855 има и енергоспестяващ Bluetooth 4.0* за безжична синхронизация със смартфони на все по-големи разстояния. Благодарение на HDMI** порта, лесно можете да свържете Toshiba C855 с телевизор, за да се насладите на видео клиповете на големия екран във всекидневната у дома. Потребителите могат да избират между два цвята: полирано черно и бяло. Клавиатурата е стандартна и удобна за продължително писане, а големият тъчпад с мултитъч улеснява навигацията между отделните менюта. 

Редактор: Ивайло Кючуков

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички