Разкриха колко ще струва юбилейният iPhone


Разкриха колко ще струва юбилейният iPhone
Снимка: Pixabay

2677

Компанията Apple ще отбележи 10-ия рожден ден на най-продавания си продукт - iPhone, със специална версия на смартфона. Тя ще бъде представена заедно с регулярния вече ъпдейт на гамата през септември, но ще струва значително повече, съобщава Engadget.

Според източници на FastCompany през септември ще има три нови модела на iPhone. Два от тях ще носят имената iPhone 7S и 7S Plus. При тях ще има сравнително скромни нововъведения, които ще следват традицията на S моделите на iPhone.

Паралелно с тях обаче дебют ще направи и iPhone 8, който според някои спекулации може да се казва iPhone X.

Този модел ще струва над 1000 долара, като значително ще се отличава от останалите. За начало, устройството ще има най-големия дисплей – 5.8-инчов, като ще използва OLED панел на Samsung. Смята се, че само дисплеят е поне два пъти по-скъп от панелите, които Apple използва в момента. Освен това той най-вероятно ще е безрамков и ще покрива целия преден панел.

Това означава сбогуване с класическия Home бутон. Най-вероятно той ще бъде вграден в самия дисплей, заедно със сензора Touch ID за пръстов отпечатък. Страничните бутони също ще бъдат махнати и сменени със сензорни такива под металната рамка, а гърбът на телефона ще е от стъкло.

Спекулациите за това какви екстри ще има iPhone 8 постоянно се множат. Според някои моделът ще предлага технологии за добавена реалност, подобрено фокусиране на камерата чрез 3D сканиране, лицево разпознаване и др.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички