Техгигантите, които са обожавани от служителите си


Техгигантите, които са обожавани от служителите си
Снимка:

2146

Да откриеш работно място, което напълно да удовлетворява изискванията ти, си е цяло щастие. В технологичния свят обаче се случва често, тъй като там компаниите се стремят по всякакъв начин да задържат ценните си кадри.

Ново проучване на Glassdoor определи най-добрите техработодатели за 2014 г. Вероятно не е изненада, че първото място се заема от Google. Гигантът е известен с добрите заплати и компенсации за извънработно време, както и с редица безплатни глезотии, които осигурява на служителите си.

На второ място е мрежата за приложения F5 Network, която е хвалена не само заради високите възнаграждения, а и заради спокойната атмосфера на работа, която създава.

Трета се нарежда социалната мрежа Facebook. Освен че предлага всякакви екстри в офисите си, компанията дава голяма свобода на хората си, което се оценява положително. „Тук човек може сам да изследва и създава, да избира най-добрата посока за себе си“, споделя един от мениджърите на Facebook пред Glassdoor.

Четвъртата позиция е за телекомуникационната компания Qualcomm, където като изключително добри са оценени условията за стаж. Пети е софтуерният гигант Adobe, чиито служители акцентират върху факта, че винаги получават помощ, когато се нуждаят от такава.

Останалите компании в топ 10 на най-добрите работодатели за тази година са софтуерната MathWorks, Apple, LinkedIn, Zillow (комапния за данни за пазара на недвижими имоти), MINDBODY (фирма, която предлага решения за растеж на малкия бизнес.)

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички