Търсят се специалисти в IT сферата


Търсят се специалисти в IT сферата
Снимка:

4415

В момента търсим ТЕБ!

Наемаме служители тогава, когато имаме дългосрочни нужди и ясни перспективи за бъдещето. Това и ред други неща са причината над 70% от екипа ни да са с над 4-годишен стаж при нас.

Предлагаме чудесна работна среда, просторно пространство и приятелско отношение. Ако се включиш в нашия екип, ще имаш възможността да впишеш в портфолиото си работа с клиенти като Jaguar, Canon, BBC, BP, BT (British Telecom), O2, Land Rover, Top Gear, Motorola Solutions, Zebra Technologies, Google, Deutsche Bank и много други. Изброените дотук, както и съвместните проекти с агенции от ранга на Ogilvy London, The Gate WorldWide, AMV BBDO ще ти дадат възможност за лично развитие на изключително високо ниво. Към тези неща добави фитнес, тенис маса, джаги, гейминг конзоли, музикално студио за късните часове, готини колеги и съседи в центъра на София. Не звучи никак зле, нали?

Ние сме Athlon - компания с три офиса на два континента и един остров. Определяме се като дигитална агенция, дейността ни ни позиционира в спектъра между experience design и технологични иновации. В Ню Йорк работим по user experience и information architecture, визуалния дизайн и анимация правим в Лондон, а техническите решения тук - в София. Разполагаме с творчески отдел, фокусиран върху предоженията за ползваемост и интерактивен дизайн. Oтделяме значително внимание и достатъчно време на R&D проекти и се стремим да сме крачка пред новите тенденции.

Високо ценим и поощряваме любопитството и желанието за развитие в различни насоки, работим често по вътрешни проекти и имаме собствен open source framework. Екипа ни в София се състои от мултидисциплинарни специалисти на най-поулярните в момента езици - от PHP през .NET до Ruby, JavaScript, iOS и Android както и платформи като Ember, Node и AngularJS.

Ако си активен, разбираш динамиката на дигиталната индустрия, имаш жажда за работа и интересни идеи, виж дали има подходяща позция за теб на www.weareAthlon.com или ни изпрати CV на joinus@weareathlon.com.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички