Учат младите как да правят бизнес


Учат младите как да правят бизнес
Снимка:

475

Бизнес курс за начинаещи предприемачи – които обмислят или са в процес на подготовка на бизнес идея или скоро са стартирали свое начинание, стартира Институтът за предприемачи на Сиско на 30 януари.

Програмата на уъркшопа е създадена в партньорство с водещите университите в областта на бизнеса и предприемачеството Stanford University, Cornell University. Международното ноу-хау е пречупено през опита на предприемачи и мениджъри, успели в България, с които участниците в курса имат пряк контакт по време на сесиите.

Моделът на провеждане включва фасилитирани сесии, групова работа, онлайн обучение и индивидуален проект. На този етап курсът изисква от участниците умение за четене на английски език.

Подробна програма може да видите ТУК.

Курсът е с продължителност от 5 седмици – общо 12 сесии по 3 часа. Дните за провеждане на сесиите са понеделник, сряда и петък от 17:00 до 20:15 ч.

Редовната цена на курса е 1200 лв.

 Институтът за предприемачи на Сиско предоставя на първите 15 записани участници спонсорирани места на цена от 600 лв. Останалата част от редовната цена за тези участници се съфинансира от партньори на Института.

Ако желаете да участвате в курса, е необходимо да изпратите професионална автобиография и попълнен формуляр за участие на адрес enrollment@entrepreneurinstitute.eu най-късно до 27 януари 2012 г.

Трима от участниците ще получат три безплатни работни места от иновативната компания за споделено работно пространство betahaus след края на курса. Повече за концепцията на ентусиастите от betahaus може да видите ТУК.

Всеки от участниците ще получи и безплатен хостинг план СуперСтарт и домейн за една година, предоставени от SuperHosting.BG.

  • Етикети:

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички