Вече няма да можем да слагаме снимки като уолпейпъри в Twitter


Вече няма да можем да слагаме снимки като уолпейпъри в Twitter
Снимка: Thinkstock

1600

Twitter винаги са ни предоставяли възможността да поставим каквото изображениe искаме като уолпейпър на всяка страница, която отваряме в социалната платформа. По този начин всеки потребител може да персонализира своя профил, както желае и това е една от най-популярните функции на услугата. Ако и сте един от нейните фенове, е добре да знаете, че Twitter смятат да блокират възможността да използваме собствени снимки, за да персонализираме акаунтите, предаде TechCrunch.

Mного потребители вече виждат единствено бял фон в Twitter профилите си, което предизвика доста коментари в микроблогинг платформата. Компанията също така потвърди промените и на този етап позволява единствено да промените цвета на уолпейпъра, но не да качвате свои изображения.

Основният мотив за това странно решение на Twitter e нейното желание да има по-голям контрол върху начина, по който изглеждат рекламите в социалната мрежа.

Досега компанията нямаше как да ни показва рекламно съдържание във Full Screen режим именно заради различните снимки, които всеки от нас поставя в акаунтите си. За в бъдеще, обаче това вече няма да е проблем с новите проблеми които Twitter интегрираха в своята платформа. Така вече няма да може да използваме една от най-атрактивните функционалности, която превърна микроблогинг платформата в хит сред потребителите.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79995
  • GBP
    1
    2.27819
  • JPY
    100
    1.1619
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички