Windows 10 има опция за ползване на платени приложения


Windows 10 има опция за ползване на платени приложения
Снимка:

2283

Новата операционна система Windows 10 дойде с възможност за ползване на платени приложения. Microsoft въведе опция за абонаментна такса за колекцията от игри Solitaire Collection, която е вградена в Windows 10. Това съобщава TechNews.

На потребителите се предлага да плащат по $1,49 на месец, за да бъдат изключени рекламите в игрите, доставяни в комплекта на Windows 10. Може да се играе и безплатно, но в този случай при всяко пускане на игра, потребителят ще вижда реклама и предложение да си купи Premium версия на приложението.

Предвидена е също възможност за плащане наведнъж на абонамент за цяла година, който струва $9,99. Освен че няма да виждат реклама, платените потребители ще получат допълнителни бонуси в игрите, обещава Microsoft.

Solitaire Collection отпадна от Windows с излизане на версия 8 и беше преместена в магазина Windows Store, откъдето всеки може да я свали и да играе безплатно в присъствието на банер за покупка на Premium версията.

В Windows 10 обаче колекцията от игри на карти отново е част от операционната система. Освен това са вградени Sapper и Candy Crush Saga от разработчика King.

Операционната система Windows 10 излезе вчера на пазара по целия свят. Потребителите на легални копия на Windows 7 и Windows 8 могат да обновят системите си напълно безплатно в продължение на една година.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички