CrediNet и бързи кредити онлайн


CrediNet и бързи кредити онлайн
Снимка: Кросроудс България

3069

CrediNet предлагат една съвременна услуга за бързи кредити, която се осъществява изцяло онлайн, без да има необходимост от посещаване на офис и отделяне по повече от необходимото време.

От години в България тече диалог за въвеждане на онлайн административни услуги, за да може да се справяме по-бързо и лесно с бюрокрацията, опашките и липсата на информираност. И докато държавните институции все още не могат да се синхронизират и да въведат работеща електронна система, чрез която да се подават документи и прочие, то малките компании започнаха малко по малко да въвеждат подобен тип услуги, с което хем ограмотяват потребителите, хем ги улесняват и им спестяват време.

CrediNet е продукт на небанковата финансова институция Микро Кредит АД, която съществува на българския пазар от 2012-а година. Небанковите финансови институции представляват дружества, които изпълняват част от функциите на банките. Те подлежат на регистрация и легитимация, а контролният им орган БНБ, поддържа онлайн регистър на всички законови институции, работещи в сектора. Така при нужда от пари назаем, можете бързо и лесно да направите справка и да установите дали дружеството, в което кандидатствате за бърз онлайн кредит, функционира в рамките на закона.

CrediNet предлага на кредитоискателите конкурентни условия на взимане на пари назаем. Те отпускат суми от 200 до 3000 лева, като клиентът има право на избор как да погаси заетата сума – безлихвено в рамките на 30 дни срещу заплащане на административна такса, или на равни месечни вноски за период от 3 до 12 месеца. Погасяването на кредита се осъществява в офис на MicroCredit, обект на EasyPay или по банков път. Същите са и възможностите при получаване на заявената сума.

Административната такса представлява такса за разглеждане на документите и оценка на риска. Тя е задължителна при всеки одобрен кредит и се удържа от сумата по кредита.

Системата, която са разработили от CrediNet за изцяло онлайн кандидатстване, одобрение и усвояване на средствата, представлява не особено сложна система от стъпки, които са подробно обяснени на страницата на CrediNet. С тази услуга не само ще спестите време от чакане на опашки и попълване на дълги формуляри, но и парите ви ще бъдат предоставени на място, което е максимално удобно за вас. Не подлежи на обезпечение.

В CrediNet осъзнават факта, че ежедневието ни става все по-натоварено и запълнено с ангажименти. Необходимостта ни от финансови средства е все по-голяма, защото с тях запълваме бюджетни дупки, използваме ги за финансиране на бизнес идея или просто като оборотни пари. Ето защо все повече хората прибягват до подобен тип кредити, условията на които са напълно удовлетворяващи. А когато всичко се случва онлайн, това е допълнителен бонус.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички