EXPO MoitePari за трета поредна година представя ценни съвети за управление на личните финанси


EXPO MoitePari за трета поредна година представя ценни съвети за управление на личните финанси
Снимка: iStock

4533

Третото издание на най-големия форум, свързан с управлението на личните финанси – EXPO MoitePari, ще се състои на 16 и 17 ноември в Новотел София. Събитието, организирано от финансовия портал MoitePari.bg, ще помогне с полезни съвети как да взимаме добри и информирани решения относно личните си доходи.

След две успешни издания на EXPO MoitePari, за първи път тази година събитието ще провокира участниците да се включат в тематични уъркшопове. В тях ще се обсъдят не само начините за управление на личните финанси, но и наличните инвестиционни възможности. Практическите работилници ще анализират реални казуси и ще поставят фокус върху важни въпроси като личната мотивация и нивото на поносимост към финансов риск, ще бъдат разгледани и кои са основните финансови инструменти и как функционират те.

Участие във форума ще вземат водещи финансови експерти, които по атрактивен и достъпен начин ще споделят своя опит и теоретични познания в областта. Ще дадат ценни насоки за това как управлението на финансите може да се превърне полезно практическо умение. Някои от лекциите, предизвикващи интереса на участниците във форума ще повдигнат въпросите за новите тенденции в спестяванията, иновативните банкови продукти, инвестирането във взаимни фондове, жилищните кредити и финтех технологиите.

През двата дни на събитието посетителите ще имат възможност да се консултират с представители на водещи финансови институции, както и да се запознаят подробно с широкия спектър от техните продукти и услуги.

Организаторите от финансовия портал MoitePari.bg са подготвили и интересни предизвикателства за всички участници в изложението, както и специална игра с награди.

Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari можете да намерите тук

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички