Караджов: Не съм имал от "Теленор" претенции към изпълнени от фирмите ми дейности


Караджов: Не съм имал от "Теленор" претенции към изпълнени от фирмите ми дейности
Снимка: БГНЕС

3015

Не ми се иска да влизам в дейтали. Трябваше с мен да стои представител на "Теленор", за да я има и тяхната позиция. Това заяви бившият народен представител от гражданската квота на Реформаторския блок в 43-тото Народно събрание Гроздан Караджов.

Караджов намекна защо се случва всичко това – заради голяма сума пари, която е "задържана" при продажбата от страна на бившите гръцки собственици на "Глобул" Cosmote на норвежците от "Теленор" и тя сега предстои да бъде "освободена".

По думите на Караджов той никога досега не е получавал от "Теленор" или от "Глобул" (предишното име на оператора) каквито и да е претенции към изпълнена от негова компания дейност. Фирми на бившия депутат са извършвали различни дейности с мобилни оператори – от строителство и прокарване на кабели до поддръжка на базови станции. Според обвинението фирма на Караджов е получила пари, но не е извършила определени услуги - по три договора. Става дума например за осигуряване на преносен капацитет между "Теленор" и друг оператор. Бившият депутат от гражданската квота на Реформаторския блок обаче обяви, че договорите са изпълнени. Много бих искал някой да каже защо никой от "Теленор" не ми е пратил поне едно писмо относно договорите, добави Караджов пред Нова телевизия.

Гроздан Караджов посочи и, че за пръв път сигналът е подаден преди три години, след това бил прекратен, а сега отново се подновява. Той даде пример по случая – това е все едно жена ви да ви каже, че не е искала интернет, който вие сте поръчали, но вместо вие да се обадите на оператора да се откажете от услугата, звъните на прокуратурата и казвате, че изобщо никога не сте искали да ви се прокарва интернет.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички