Лотарията на НАП вече и с мобилно приложение


Лотарията на НАП вече и с мобилно приложение
Снимка: iStock/Guliver

2857

От днес всеки регистриран потребител в лотарията на НАП и МФ може да въвежда данни за касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, съобщиха от агенцията.

Приложението може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700.

До момента сайтът на играта - www.kasovbon.bg, е посетен близо 5 млн. пъти, регистрирани са близо 3 млн. касови бележки на обща стойност 41 млн. лв.

Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде определен на 20 декември по БНТ1. Всяка седмица в продължение на година НАП ще връчва по един смарттелефон с четириядрен процесор, всеки месец - 40 инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - лек автомобил с всички екстри, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всеки, който иска да участва в лотарията с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията, достъпни на интернет страницата www.kasovbon.bg.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички