Менда Стоянова оглавява финансовата комисия в НС, Петър Кънев - икономическата


Менда Стоянова оглавява финансовата комисия в НС, Петър Кънев - икономическата
Снимка: БГНЕС

2506

Народните представители утвърдиха тази сутрин състава на Комисията по бюджет и финанси, нейн председател ще бъде отново депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, а зам.–председатели ще са Диана Йорданова от ГЕРБ, Георги Търновалийски от "БСП за България", Николай Александров от „Обединени патриоти” и Йордан Цонев от ДПС, предаде БГНЕС.

Депутатите утвърдиха също състава на Комисията по правни въпроси с председател Данаил Кирилов от ГЕРБ, а заместник-председатели са Десислава Атанасова от ГЕРБ, Филип Попов от "БСП за България" и Хамид Хамид от ДПС.

Окомплектован е и съставът на Комисията по икономическа политика и туризъм, отново с председател Петър Кънев от "БСП за България", а негови заместници ще са Даниела Савеклиева от ГЕРБ, Маргарита Николова от „Обединени патриоти” и Адлен Шевкет от ДПС.

Председател на Комисията по енергетика ще е Делян Добрев от ГЕРБ, а негови заместници са Валентин Николов от ГЕРБ и Таско Ерменков от "БСП за България".

Десислава Танева от ГЕРБ е председател на Комисията по земеделието и храните, а нейни заместници са Димитър Гечев от ГЕРБ, Светла Бъчварова от "БСП за България", Йордан Апостолов от "Обединените патриоти" и Бюрхан Абазов от ДПС.

Искрен Веселинов от "Обединените патриоти" ще ръководи Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, а зам.-председатели са Петя Аврамова от ГЕРБ, Дора Янкова от "БСП за България" и Пламен Христов от "Воля".

 

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички