Мини Заем отбелязва осмия си рожден ден с намаления от разходите по потребителските заеми на вноски


Мини Заем отбелязва осмия си рожден ден с намаления от разходите по потребителските заеми на вноски
Снимка: Мини Заем

2863

MiniZaem.bg е кредитна организация, която вече 8 години е в топ 5 на предпочитаните компании за бързо кредитиране в страната.

За да отпразнуват своята осма годишнина, от финансовата организация подготвиха за своите клиенти страхотни изненади.

От 20.02.2019 г. всеки клиент на MiniZaem.bg, който кандидатства за кредит на вноски от 7 до 18 вноски може да се възползва от още по-изгодни условия и страхотни намаления от разходите по кредита.

От небанковата финансова компания от осем години работят непрестанно за подобряване на условията по предоставяните от тях бързи потребителски кредити и наистина успяват. Ненапразно с всяка изминала година клиентите, които им гласуват доверие избирайки ги за свой финансов партньор се увеличават многократно.

Не е случаен и фактът, че според кредитния калкулатор на Izbiram.bg, който безпристрастно сравнява всички разходи по бързите кредити онлайн предоставяни от 7 - 8 водещи кредитни компании в България, Мини Заем заема лидерската позиция като компания, която предоставя най-изгодни условия за кредити на равни вноски изтеглени за период от 9, 10, 11 и 12 месеца. Според калкулатора на Izbiram.bg небанковата организация е в топ 3 и на кредитните компании, които предоставят кредити, изтеглени за от 2 до 8 равни месечни вноски.

От кредитната компания се стремят да предлагат на своите клиенти все по-добри условия, като само за последните шест месеца, това е второто намаление от разходите по бързите заеми, които от компанията предоставят. За да продължават да са в топ 3 на компаниите предоставящи най-гъвкавите и изгодни условия, от кредитна компания Мини Заем стартират различни инициативи като промоционални намаления по кредити до заплата, намаляване на разходите по кредити с намаляващи вноски, стартиране на програми за лоялни клиенти, възможност за предсрочно погасяване на заем без такси и с изчисляване на лихвата на самия ден на плащане и други.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички