Татяна Иванова влиза в Управителния съвет на ОББ и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България


Татяна Иванова влиза в Управителния съвет на ОББ и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България
Снимка: ОББ

16884

Татяна Иванова е новият член на Управителния съвет на Обединена българска банка (ОББ) и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България, считано от 01.04.2020 г. Тя поема новото професионално предизвикателство като изпълнителен директор с ресор „Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно“ от Ян Суинен, който ще заеме позицията Мениджър на KBC Shared Service Center в Бърно, Чехия.

Татяна Иванова се присъединява към ОББ през ноември 2018 г. като директор на дирекция „Банкиране на дребно и дигитални продажби“ след 18 години работа в Societe Generale в различни стратегически и международни роли. С над 20 години професионален стаж, част от които с международна кариера във Франция, Северна Македония и Русия, тя притежава значителен опит в областта на дистрибуцията, маркетинга и дигиталните продажби.

От своето присъединяване към екипа на ОББ г-жа Иванова демонстрира отлично представяне в работата си и успява да допринесе за добрите резултати в дирекция „Банкиране на дребно и дигитални продажби“, както и да изгради стабилен екип и контакти в цялата организация.

Ян Суинен става част от екипа на KBC Груп в България през август 2012 г. и оттогава е фокусиран върху дейностите свързани с банкиране на дребно и дигитални продажби. След придобиването на ОББ от КВС Груп той е назначен като член на Управителния съвет. Г-н Суинен изиграва ключова роля в успешния интеграционен процес и допринася съществено за успеха на ОББ в банкирането на дребно.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички