Защо да изберем кредити онлайн от MicroCredit?


Защо да изберем кредити онлайн от MicroCredit?
Снимка:

2968

Приблизително всеки трети българин прибягва до услугите на фирми за бързи кредити или кредити онлайн. Данните по някои от проучванията дори показват цифри, които се приближават до 50%, което прави длъжник от почти всеки втори българин.

Във финансово затруднен момент логично е да се замислим: Какво да правим?

Мнозина от запиталите се откриват отговор в някоя от компаниите, които предлагат бързи кредити онлайн. На територията на националния ни пазар оперират значителен брой небанкови финансови институции, които отпускат именно такива кредити. Преди да се насочите към някоя от тях, запитайте се дали именно тя е най-добрата. За да разберете, използвайте всяка една информация, до която имате достът.

MicroCredit например е сред водещите лицензирани небанкови финансови институции у нас. Оперира на българския пазар от 2012 г. насам, като само за 5 години регистрира над 200 хил. обслужени клиента. Това прави средно по 40 хил. отпуснати бързи кредити на година или по 110 на ден включително и през уикендите. Цифрата е впечатляваща и е показател успех.

Когато прибягвате до бързи кредити онлайн обаче, трябва да мислите и за собственото си удобство или иначе казано как ще го погасявате. MicroCredit разполага с повече от 70 локални офиса в страната, като най-новите са локализирани в мрежата на хипермаркети „Т Маркет“. Можете да погасявате месечната си вноска в един от тези офиси, стига мястото да ви устройва. Ако не е така, компанията предлага още два варианта – директно на кредитния ви консултант, след като уточните къде и кога да се срещнете, или по банков път, като преведете вноската си по банковата сметка на фирмата.

Възможността да изберете най-удобния за вас от трите варианта е показател за доброто отношение на MicroCredit към своите клиенти. При тях се работи бързо и внимателно, без излишната документация на банковите институции. Можете да кандидатствате за онлайн кредити, като попълните заявка на сайта на фирмата, като след това кредитен консултант се свързва с вас за уточняване на детайлите. С него обсъждате всяка подробност и можете да се информирате по въпросите, които ви вълнуват, а именно – срокове, лихви и вноски. В някои случаи разполагате с гратисен период, по време на който не се начислява лихва, както и с удължен срок за покриване на първа вноска. За да научите за тези и други предимства на от MicroCredit, потърсете бързи кредити онлайн от тях.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички