Марешки скочи в защита на Сидеров: Няма да допуснем да го тормозят


Марешки скочи в защита на Сидеров: Няма да допуснем да го тормозят
Снимка: БГНЕС

2336

Няма да допуснем никакви нападатели да тормозят физически Волен Сидеров. Това каза пред журналисти лидерът на „Воля“ Веселин Марешки във връзка с информацията, че Валентин Касабов е бутнал Волен Сидеров в стаята на „Обединени патриоти“, предаде агенция "Фокус".

Той поясни, че ще застане пред стаята и няма да допусне никой да тормози Сидеров физически. Попитан като заместник-председател на парламента дали може да даде друга стая на патриотите, Марешки заяви, че ако положението е нетърпимо, ще направи предложение към председателя на Народното събрание.

На въпрос дали ще иска оставката на Валентин Касабов, той отговори, че оставки на избрани от народа депутати, няма да иска. „Ние искаме оставка на двамата вицепремиери на правителството. Това, което става в Народното събрание, е следствие на това, което става между двамата вицепремиери в правителството“, допълни Марешки.

Попитан дали има добър и лош в конфликта между патриотите, Марешки заяви: "Има малко по-добър от всички лоши. Има най-лош, средно лош и много лош", каза той. Според него всеки един от патриотите си има по един редник. "Докато едните правят медийни скандали, другите вкарват тежки лобистки закони, които вредят на България", заяви Марешки. Според него до всяко законодателно предложение на ВМРО трябва човек от ДАНС, който да го проверява.

Още от Макроикономически поглед


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички