Абонаментното почистване на офис - има ли смисъл от тази услуга


Абонаментното почистване на офис - има ли смисъл от тази услуга
Снимка: Thinkstock/Guliver

2642

Вие сте бизнес с офис и търсите професионална фирма за почистване на офис пространства? Искате да спестите време и пари? Търсите нещо качествено и на достъпна цена? С Zoom-Clean.eu няма нужда да търсите повече.

Какво включва професионалното почистване – абонаментното обслужване

Нуждите на един бизнес са разнообразни, от административни, финансови до поддръжка на офис пространство. Чистотата на работното място не само повишава духа на служителите, но и подпомага по ефикасното опериране, особено за длъжностите, които изискват сериозно организиране на времето.

Какво представлява абонаментното почистване на офиси

Необходимостта от чистота е непрестанна, особено ако вашият бизнес е разположен на главен булевард в голям град. За да се запази той в добрия и търговски вид, особено ако работите с клиенти, е нужно редовно почистване – не само на прозорците, но и на всички повърхности.

В този момент идват на помощ Zoom-Clean.eu, една от най-реномираните фирми за почистване на офис и административни пространства. Те предлага грижата за всичко, от почистване на бани и тоалетни до почистване на подови настилки, килими, ламинати, измиване на прозорци отвътре и отвън и много друго.

За вашето удобното е създадена програма за абонаментно почистване, при която не е нужно да поръчвате почистване всеки път когато имате нужда.

Вместо това подписвате абонаментен договор, които ви гарантира професионален подход към хигиенна поддръжка на вашият бизнес в удобен за вас период и диапазон.

При тази услуга се взима предвид работните часове, за да се оформи услуги спрямо нуждите ви, и по този начин се гарантира възможно на оптимално обслужване, без да се пречи на работният процес.

Цената на абонаментното почистване

Ценообразуването на подобна услуга изцяло зависи от уговорката между двете страни. Най-големите фактори при определянето стойността на абонамента са покриването, което избирате както и честотата на посещенията от чистачите – дневно, седмично или месечно.

За това е добра идея да се води ясна комуникация в началото на абонаментното договаряне, за да се създаде план, които устройва и двете страни.

Ако прецените, че искате да увеличите или промените броят посещения и покритието на услугата, имате гъвкавостта и възможността да променяте всеки аспект от договорката.

Какво гарантира подобна услуга

Причината да има подобни услуги, и те да биват насочвани към бизнеси, е тъй като не винаги пространството, което обитава дадена фирма има условията за личен чистач.

Това, което гарантира фирмата за почистване на офис площи, е педантичност, лоялност и консистентност, както и спестяване на пари, време и усилия от страна на вашият персонал.

Гарантирайте се си спокойствие и постоянна поддръжка на търговският вид на вашият обект, с гъвкави условия на добра цена. Ако търсите точно това и цените парите и времето си, ви препоръчваме да се обърнете към Zoom-Clean.eu.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички