be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"


be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане "всичко в едно"
Снимка: Thinkstock

3089

Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, лидер на пазара  на компютърните захранвания в Германия от 2007, представи нова продуктова линия от решения за водно охлаждане. Pure Loop е водно охлаждане, предназначено за всички потребители, които търсят висока производителност, безшумна работа и са взискателни към цената. Характеристики като помпа отделена от водния блок, оптимизирани за шума  вентилатори Pure Wings 2, лесен отвор за дозареждане с течност и гъвкави тръби правят Pure Loop безшумен, надежден и универсален. Бялото LED осветяване на охлаждащия блок и черния цвят поставят високи стандарти за дизайн. За да отговаря на индивидуалните изисквания за охлаждане, Pure Loop ще се предлага с четири различни размера на радиатора: 120 мм, 240 мм, 280 мм и 360 мм.

Отделена от водния блок помпа за безшумно и надеждно охлаждане

Водните охлаждания Pure Loop разполагат с отделена от водния блок помпа, което позволява да се избегнат вибрации в близост до процесора, а пряката топлина отделяна от него не засяга водната помпа. be quiet! включва до три вентилатора Pure Wings 2, които разполагат с девет оптимизирани за въздушния поток лопатки за максимален въздушен поток и ниско ниво на шум.

Удобна инсталация и възможност за допълване с течност

Гъвкавите тръби позволяват удобен монтаж дори в случаи с ограничено пространство и увеличават продължителността на живота на Pure Loop. Като доказателство за надеждността на новата серия водно охлаждане на be quiet! е внедрения леснодостъпен отвор за дозареждане на радиатора, така че охлаждащата течност може да се долива на всеки две години или когато е необходимо, за максимална производителност и дълъг живот. Бутилка с охлаждаща течност от 100 ml е включена в комплекта и поддържа до шест допълвания.

Привличащ вниманието дизайн с финно LED осветление

Pure Loop има за цел не само да постави високи стандарти в ефективността на водното охлаждане, но и в дизайна. За тази цел be quiet! е избрал изцяло черен дизайн на вентилаторите, радиатора и тръбите, които пасват на всеки компютър. Черният дизайн е подчертан от охлаждащия блок в алуминиев стил, който изпъква визуално с бяло LED осветление.

Четири различни размера

Благодарение на удобна система за монтиране, Pure Loop е подходящ за всички настолни процесори на пазара от Intel и AMD, с изключение на AMD Threadripper (Socket TR4 / sTRX4). Pure Loop ще се предлага в четири различни размера с препоръки за следните модели:

Pure Loop 120mm

Intel Core i3, AMD Ryzen 3 (or lower)

Pure Loop 240mm

Intel Core i5, AMD Ryzen 5

Pure Loop 280mm

Intel Core i5/i7, AMD Ryzen 5/7

Pure Loop 360mm

Intel Core i7/i9, AMD Ryzen 7/9

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички