Историята зад матраци Нани


Историята зад матраци Нани
Снимка: матраци Нани

6061

 

Матраци Нани Сбъднат сън

Фирмата производител на матраци Нани е Паралел ЕАД. Започват да произвеждат матраци през далeчната 1998г. и се налагат като един от водещите производители на българският пазар. Постоянните инвестиции в нови производствени мощности, иновативни технологии и суровини гарантират качество на високо ниво.

Паралел ЕАД разполага с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители. Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, така и на международния в т.ч. производство на мебели, матраци и основни суровини за големи международни търговски вериги и производители

През 2010г матрак Сирена Мемори е отличен със златен медал на Международният пловдивски панаир за иновации и комфорт. Доказал се през годините с издръжливост, удобство и качества, моделът остава един от най- търсените и предпочитани модели матраци.

През 2019г. в Паралел ЕАД работят близо 900 човека. Компанията инвестира 27млн. лева в нова площадка с площ 50 000кв.м. от които 26 500 закрити производствени площи. Оборудвано е модерно хале за разкрой на полиуретанова пяна, и е планувано изграждане на напълно автоматизиран склад от типа Radio Shuttle.

Един от най-иновативните им модели матрак Bahama Memory Duo Lux, предлага изключителен комфорт, лесна смяна на твърдост чрез разместване на пластовете, и двойно ядро при размери над 140см. ширина, което позволява избор на твърдост за всеки партньор.

Компанията не спира да се развива и доказва, че може да се разчита на българското производство.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички