Как да използваме онлайн промо кодове – в сайта ПромоКод.БГ


Как да използваме онлайн промо кодове – в сайта ПромоКод.БГ
Снимка: Pixabay

5874

Услугата пазаруване с промо код е достатъчно популярна. Всъщност всеки пазаруващ онлайн е виждал промоционален код. Той се вписва в онази малка кутийка, която се показва в количката за пазаруване точно преди да направите поръчката. Ако имате кодът, осигуряващ поръчката, просто го поставяте в показаното поле и се възползвате от намалението. Как да получите такъв код, как да използвате онлайн промо кодове и как да използвате нашата платформа за промо кодове - ПромоКод.БГ, това са въпросите, на които ще отговорим в следващите редове.

Понятието промо код е обединяващо. Всеки промо код може да варира от една фирма до друга и от един онлайн магазин до друг. Така че той се дава с различни изисквания и ограничения, за да предложи спестяване или вид печалба на потребителите. Кодовете се доставят с общи условия, така че често е задължение на всеки тръгнал да прави покупка да ги прочете внимателно, за да се възползва от услугата. Възможно е човек от невнимание да изпусне нещо в условията и в края да не получи отстъпката.

Всеки промо код има срок на валидност, т.е. дата на изтичане или ограничена употреба. Някои се дават при празнични дни, други при промоции на нови продукти, трети за лоялни клиенти. Не са никак малко кодовете предназначени за лоялни или нови клиенти, така че при влизане да пазарувате в нова сайт, дръжте очите си отворени, за да получите страхотни отстъпки и да спестите пари.

ПромоКод.БГ платформата съществува, за да ви улесни още повече и да не се налага постоянно да дебнете в сайтовете за промо кодове. Преди да обясним как да ползвате услугата, ще разгледаме как се ползва промо код при пазаруване. Всъщност процедурата е простичка. Първо трябва да добавите един или много продукти в пазарната си кошница, след което да потърсите опция за въвеждане на промоционален код или код на ваучер. Въведете промоционалния код в даденото поле и кликнете върху бутона за прилагане. Към общата сума на вашата поръчка ще се приложи отстъпка. И накрая ще платите по-малко за пазаруването си.

Днес почти всеки сайт за онлайн пазаруване предлага опцията с кодове за отстъпка, защото търговците знаят стойността на услугата, влиянието върху клиента. В онлайн магазините има статия в отделен раздел като помощ за обучение на клиентите – как могат да използват промо кода, за да се запознаят при какви условия се дава в определения момент и как да се възползват от намалението. Понякога офертата с промо код е поставена на началната страница на магазина и там дори е поставен и промо кодът, за да може клиентите да се възползват от услугата на момента.

Най-големите световни платформи за онлайн продажби предлагат кодове за отстъпки всеки ден, за да увеличат продажбите и да печелят лоялни клиенти, като ги правят доволни от продукти, услуги и отстъпки. Тези сайтове обаче са далеч от България и макар да получите отстъпка, често трябва да чакате много дълго време за доставка, а и цената за такава е доста сурова.

В България нещата стоят по друг начин. Платформата ПромоКод.БГ е вашата дестинационна точка, в която много бързо можете да проверите кои фирми и онлайн магазини в България предлагат във всеки един момент продажби с опцията промо код. За целта, още на първа страница са подредени в големи икони всички налични и актуални предложения, които българските онлайн магазини предлагат. Те не са категоризирани, но са оставени с логото и с директна връзка към компанията, така че потребителите да разпознаят фирмата и според това, което тя предлага да се насочат към предложението.

Платформата е направена да се ползва лесно, също както се ползва лесно и промо код в онлайн магазините. За по-любознателните потребители, има още споделена информация, която ще позволи да научат много нови неща за този вид услуга. Например информацията, че промо кодовете не са единственият начин да спестите пари, пазарувайки в мрежата. Понякога онлайн магазините извършват продажби в целия сайт, предлагайки отстъпка за всеки отделен артикул, който продават. В други случаи търговците предлагат отстъпки за конкретни продукти, които не изискват промоционален код. Затова в платформата присъстват и такива  видове изгодни оферти, а не просто оферти с промоционални кодове.

По този начин разработчиците на сайта се опитват да надхвърлят предназначението зададено в името на платформата. Последен пример. Да кажем, че един блендер конкретен модел струва 60 лв в даден магазин. На друго място го намирате за 50. В ПромоКод, намирате линк към магазин за кухненска техника и там виждате този блендер също на 50 лв, но търговецът го предлага с 10% отстъпка в този ден, а чрез платформата вие получавате бърз достъп. И така, за нула време се сдобивате с желания уред на страхотна цена. Така работи ПромоКод.БГ.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички