Как да открием подходящата мека мебел за нашия хол


Как да открием подходящата мека мебел за нашия хол
Снимка: Varna.zaz.bg

7416

Обзавеждането на хола трябва да бъде направено разумно, защото от това помещение очакваме да донесе много уют и комфорт на цялото семейство. Освен всичко останало посрещаме нерядко там и гости, и поради тази причина едно от най-важните неща е да открием подходяща мека мебел. Препоръчваме ви онлайн магазин Bestmebel.bg, като перфектното място в което ще намерите наистина разнообразни модели и дизайни с много високо качество на изработка. Запознайте се подробно с характеристиките на предлаганите артикули, за да откриете наистина подходящи за вашия дом.

Кои са вещите, които наричаме мека мебел

Възможно е да не сте си задавали въпроса, какво точно трябва да се разбира под термина „мека мебел“. Обикновено това са тапицирани артикули, които предлагат достатъчно комфорт и мекота при използване. Днес ще се спрем поотделно на различните видове:

  • Канапета - компактни и функционални те разполагат с достатъчно пространство на което да се настанят двама до трима души, и разбира се са снабдени с механизъм клик-клак за разтягане. Практични и достъпни като цена, те са винаги харесвани от клиентите;
  • Дивани - класическите модели предоставят много голям комфорт и достатъчно пространство за цялото семейство. При тези модели може да намерите и по-големи на които спокойно могат да седнат четирима души. Стиловете и тапицериите са различни, а това прави обстановката в хола уникална;
  • Ъглови дивани – те добиха голяма популярност в последните години защото се оказа, че наличната при тях лежанка е много харесвана от потребителите. Всеки иска след тежък работен ден да отпочине в полулегнала поза усещайки уют и мекота;
  • Фотьойли - те не са за пренебрегване, защото придават един семеен уют на помещението и разбира се удобно място за някой от членовете на семейството.

Всички тези мебели могат да бъдат използвани поотделно или в някаква конфигурация в зависимост от вашите предпочитания и размер на помещението.

Как да изберем подходящ модел

Интериорът на стаята и нашето удобство зависят главно от това какъв модел мека мебел ще предпочетем. Това е важно и обикновено се свързва с големината на самата стая. Не бива ако помещението е по-малко да го претрупваме с излишна мебелировка и да няма място спокойно да се преминава. Без значение колко голям е вашият хол, имате възможност така да подберете артикулите, че той да бъде максимално функционален. Също трябва да прецените колко хора ще използват дивана и с каква интензивност. Ако е ежедневно по доста часове, най-добре да изберете ъглов модел, който събира повече хора и предоставя необходимия комфорт.

В случай, че помещението не се използва толкова активно може да поръчате и дизайнерски модел, който е изключително впечатляващ на външен вид. Семействата с големи и просторни холове, могат да си позволят гарнитура, която обикновено е съставена от диван двойка, тройка, фотьойл и табуретки, потвърждават от zigns.

Защо да се доверим на онлайн магазините

Вече разбрахме колко по-удобно е да поръчваме нещата по интернет и да не губим време в обикаляне на различни търговски обекти. Това в пълна сила важи и за избора на мека мебел:

  • Разнообразие – моделите, които ни очакват в интернет пространство са толкова много и различни като дизайн. За кратко време на компютъра разглеждаме значително количество и по-лесно откриваме необходимото;
  • Атрактивни оферти – в каталога на Bestmebel.bg винаги има намалени артикули, които може да поръчате на изключително достъпни цени;
  • Качествени и функционални вещи – освен, че модерни дивани са изработени от изключително здрави и устойчиви материали, те притежават и множество функционални подобрения. Механизмите, които ги превръщат лесно в спалня са изключително търсени и избирани от всички. Освен тях имате на разположение и ракла под седалките, като тези неща правят съвременната мека мебел многофункционална.

Ако старият ви диван вече е амортизиран и не ви предлага необходимия комфорт, то разгледайте онлайн каталога за да се сдобиете с нова по-модерна и привлекателна мека мебел.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички