Какъв размер плочки е подходящ за баня


Какъв размер плочки е подходящ за баня
Снимка: iStock/Guliver

6778

Изборът на плочки за баня е първата и най-важна стъпка от преустройството на това помещение. Те са “основата”, върху която след това ще надграждаме, стремейки се към реализацията на всяка една интериорна идея или дързък проект, на който не сме се осмелили да вдъхнем живот до този момент. Когато обаче сме на прага да преустроим санитарното помещение, ни обзема силно желание този път да подходим различно. Възползвайте се от огромния избор в онлайн магазин Gaudi-DS, където има много видове облицовъчни материали с уникален дизайн.

В какъв размер да бъдат плочките за баня

Когато трябва да решим с какъв размер да бъдат плочките в душ зоната, е нужно да преценим правилно наличното пространство. Това ще ни помогне да решим дали да купим малки или големи, също както и в какъв десен да са те, за да направят пространството оптически по-просторно.

Обявената цена за фаянс или теракот се определя на квадратен метър и според качеството на плочата. Могат да се намерят покрития с матови, гланцирани, мозаечни и какви ли още не повърхности, с които естетиката в душ стаята да бъде наистина висока. Малките плочки за санитарни помещения се предлагат в размери 10х10 см, а по-големите са налични в съотношения като:

  • 24х74 см;
  • 25х36 см;
  • 25х50 см;
  • 26х60 см;
  • 27х60 см;
  • 30х90 см;
  • 40х120 см;
  • 80х80 см и още много други.

В магазин Gaudi-DS ще откриете впечатляващо разнообразие от фаянс за баня, който е с много висока износоустойчивост и достъпен на разумни цени. Изберете подходящо за помещението решение и обърнете внимание на това в какъв цвят е покритието, също както и каква е неговата текстура - мозаечна, гланцирана, матирана, на вълни, калибрована и др. Възползвайте се от професионалните съвети в сайта.

Какви видове има в магазин Gaudi-DS

Магазин Gaudi-DS е истинска находка в света на интериорните решения за баня. Там всички предложения са класни и практични, модерни и супер качествени. Те са подходящи за ценителите на класното обзавеждане за стаята за къпане, като колекцията от фаянс, в разнообразни размери, включва марки като Alcor, Cerpa, Dual Gres на водещи италиански, немски, български и испански производители.

Кои са най-актуални

Освен правилните размери плочки за баня, трябва да открием и атрактивни облицовъчни покрития с красив дизайн. Според актуалните тенденции при фаянса най-модерни са решенията, които успешно имитират естествени материали, също както и гранитогрес в стил Рустик. Залага се основно на простите и изчистени линии, които позволяват добавянето на ярки и динамични акценти.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички