Кой вид развод е най-бърз и спокоен


Кой вид развод е най-бърз и спокоен
Снимка: iStock/Guliver

1903

В България хората искат всичко да стане тук, сега и веднага. Това да сме нетърпеливи е нещо, което е заложено дълбоко в нашата народопсихология.

Всеки малко по-опитен адвокат знае, че неговите клиенти наистина желаят нещата да се случват веднага, но малко адвокати знаят, че не винаги казусът позволява това да бъде предложено на клиента.

За всеки случай, който влиза в адвокатската кантора, трябва да знае, че по никакъв начин един казус не прилича на предходния.

Как да увеличим скоростта на бракоразводното дело

Единственото нещо, което може да се направи, за да се забърза процесът, е да се даде взаимното съгласие на двете страни на бракоразводното дело.

На първо място, ще ви е нужен наистина опитен адвокат, който да свърши вашата работа по най-добрия начин. Това да наемете добър, адекватен адвокат е един задължителен елемент от цялата картина, включваща всички аспекти от едно бракоразводно дело.

Дали, обаче, е необходимо този юрист, който наемете, да има опит, след като разтрогването е по взаимно съгласие – отговорът е да, защото нещата винаги могат да се объркат сериозно.

Да, желателно е избраният от вас юрист да разполага с опит, а още по-добре би било, ако той има и онзи човешки поглед над ситуацията, в която се намирате. Такива невероятни адвокати можете да намерите само и единствено в SBKLaw.bg.

Какви документи са нужни, за да се задейства подобна процедура?

Необходимите документи при бракоразводно дело по взаимно желание са няколко, най-важните сред които са:

  • Акт за сключен брак;
  • Удостоверение за раждане на всяко от децата (ако са повече от едно);
  • Съобщение за прекратяване на брак;
  • Сведение;
  • Молба;
  • Споразумение.

Те са задължителни, за да може изобщо да се поведе някакъв процес, той да стартира и адвокатът да може да движи нещата.

След като вече адвокатът разполага с всички документи, вече може да стартира делото и то да приключи по възможно най-щадящия за вас начин, който да не включва вашето участие за абсолютно всяко нещо.

Ако искате и вашият развод да протече също толкова щадящо, колкото ви загатнахме, че може да бъде, доверете се на невероятните адвокати, работещи в SBKLaw.bg.

Всеки добър, коректен и уважаващ работата си професионален адвокат ще попита дали развеждащите се доскоро влюбени са напълно сигурни за решението, до което са стигнали в този момент.

Този въпрос, съвсем естествено, се задава към клиентите преди да се стигне до момента, след който се слагат подписите и вече връщане назад няма.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички